WELK MATERIAAL KIES IK VOOR MIJN VALS PLAFOND?

Het meest gekende vals plafond is een gyproc plafond. Een spanplafond is hier, vaak nog onbekend, alternatief voor. Toch mag u de voordelen hiervan niet onderschatten.

Wanneer u kiest voor een gyproc plafond, zal de schilder op zijn beurt eveneens nog volgen. Dit betekent dat het proces enkele dagen tot weken (al naargelang de oppervlakte) zal duren.

Spanplafonds kunnen grote oppervlaktes verwerken in één dag. Zo kan uw woonkamer en keuken, al naargelang, vaak op één dag geplaatst worden. Nog een groot voordeel aan de plaatsing van uw spanplafond is de netheid waarin geplaatst wordt. Na een goede stofzuigbeurt, zal het lijken alsof er die dag haast niets gebeurd is. Tot u naar uw plafond kijkt natuurlijk…

WAT DE PRIJS IS VAN ONZE VALSE PLAFONDS?

Om u te voorzien van een correcte prijs voor uw spanplafond, komen wij graag vrijblijvend bij u langs. De ruimte zal worden opgemeten en de verschillende mogelijkheden zullen worden besproken.

Zoals reeds vermeld, is de keuze van uw verlichting een erg belangrijk onderdeel van het nieuwe plafond. Hiervoor kan u beroep doen op de kennis en ervaring van de persoon die bij u langs komt. Een spanplafond maakt immers een groot deel uit van de uitstraling van uw interieur!

Contacteer ons voor een vrijblijvend bezoek per mail, telefonisch of via onze website. Alleen dankzij een vrijblijvend bezoek kunnen we de uitvoering van uw valse plafonds volledig afstemmen aan uw wensen. Mocht u liever een richtprijs wensen te ontvangen alvorens een plaatsbezoek. Contacteer ons dan gerust via onderstaand formulier. Wij zullen dan op basis van uw afmetingen een zo gepast mogelijke raming maken.

SHOWROOMS VAN ACD PLAFONDS

Om een duidelijk beeld te krijgen van de verschillende soorten spanplafonds en mogelijkheden, kan u terecht in één van onze showrooms. U bent na afspraak steeds van harte welkom. Een bezoek kan vaak op zeer korte termijn. Aarzel niet en contacteer ons op het nummer 03 314 07 85 of 0470 63 70 01.

Toepassingen

Prijsaanvraag

{{ feedback.message }}

Door het versturen van dit formulier verklaar ik mij akkoord met het privacybeleid.

Gratis offerte